torsdag 20 juni 2013

Koh Samui

Och nu är vi i Koh Samui, men vi ska åka imorgon.

Vi bor jättemysigt i en bungalow 15 meter från det svalkande havet. Patrik tycker det är jättetrevligt att ha en egen veranda, kyl som man kan stoppa en kall öl i, vatten som man kan bada i, osv osv. Kajsa tycker i och för sig att det är ganska bra att det finns ett frysfack i kylen som man kan ha is i, för då kan man blanda ananans-juice och koksosmjölk och dricka hela tiden, helt alkoholfritt. Kajsa tycker däremot inte att det är lika roligt att ha 15 meter till det svalkande vattnet när man ändå inte får bada. Skitbra med en öroninflammation som beror på badade, just nu när vi är på en ö som är känd för stränder och dykning. Skitbra verkligen.

Och, vad har vi gjort i Koh Samui undrar ni kanske? Ingenting. Vi köpte varsin bok i Bangkok, så vi har suttit på vår lilla veranda som ett äkta gammalt par och läst, eller så har vi badad/tittat på när andra badar och... tja... det var det. Vi har inte gjort något annat. Och det är väldigt skönt :)Vi har inte ens tagit en bild, så ni får titta på detta istället: Bilder på Koh Samui

Imorgon tar vi en färja till Koh Phagnan, poppis bland hela världens ungdomar. Mer om det senare :) Nu ska vi faktiskt sitta på vår veranda lite till med våra myggspiraler och juicer och inte göra någonting alls.

1 kommentar:

  1. Det är en konst att inte göra något alls!
    En bra konst.
    Hoppas du får bada snart, Kajsa. Har det blivit bättre i öronen?
    /anders

    SvaraRadera