lördag 6 juli 2013

Indisk mat och sen börja det igen

Då var det dags igen... Fast bara från ett håll denna gången.
Indisk mat dagen efter magsjuka? Ingen vidare hit men Kajsa var sugen och man säger inte nej till henne när hon inte ätit ordentligt på ett drygt dygn.

Skicka era kondoleanser till henne, hon mår inge vidare.

Mmm gott, indiskt!

Kajsa gör "victory-tecknet", hon har besegrat magen och är åter på banan...

Trodde hon ja!

Fräscht Kajsa, du kan ju torka bort slemtråden när du är på bild.

Kajsas tur att bli magsjuk!

Dåså.. Nu var det Kajsas tur! Hon stod emot länge men den som väntar... Någon gång ska det ju hända och det blev 5 dagar innan vi skulle hem. Bättre sent än aldrig? Kanske inte. Vi vet inte riktigt vad hon fick i sig som gjorde det, kan ha varit den helgrillade bläckfisken som vi beställde vid ett litet stånd eller kanske 12kr pina-coladan. Eller något helt annat..

Hon låg utslagen hela gårdagen förutom när hon skulle upp och ge toaletten en omgång (eller runt 20 omgångar) från bägge ändarna. Det var inte bara Kajsa som hade det jobbigt vill jag lova!

Idag har hon varit lite piggare i alla fall, vi har kommit ned till stranden och hon har fått i sig lite mat.
Blir nog bra tillslut, hon har ju mig :)

Som ni ser mådde hon inte alls bra...

Koh Tao de sista dagarna

De sista dagarna i Koh Tao ägnades åt dykning och allmänt solande. Patrik gjorde 2 dyk mer än Kajsa pga. hennes öron. Vi tycker båda att Koh Tao inte gör sig rätt som att vara känd som världens bästa dykställe. Det var mycket finare koraller och fiskar i Vietnam. Man såg även bättre i vattnet där, men det kan bero på att det blåste lite mer i Koh Tao som gjorde sikten sämre.
För att inte tala om dem vi dök med i Vietnam. De var jättetrevliga och sociala och snälla och allting. På denna båten var man tvungen att "vara en i gänget" för att kunna ha trevligt. De var inte jättesnälla (enligt Kajsa) heller.

Under resan har vi stött på ett antal katter som har gått in i våra rum osv. Så här får ni se lite bilder på dem istället, för vi har inga bilder från dykning eller något annat i Koh Tao.