söndag 12 maj 2013

Guilin de sista dagarna

Nu är vi efter med bloggen igen! Så vi tar igen de sista dagarna från Guilin lite snabbt.

En dag var vi i en grotta med fruktansvärt dyrt inträde med tanke på vad som fanns inuti. Det var visserligen fint med de olika julgransbelysningarna - men, grottan var inte så stor. Däremot var det svalt och skönt jämfört med utomhus där det var uppåt 30 grader. Resten av dagen blev ganska slö på grund av värmen.



Sista dagen gick vi runt i en... ja, ni gissade rätt, en park! Vi måste säga att om det är något Kina kan bra, ja,  då är det parker! Som vanligt var den fin, välskött och med inträde. Till skillnad från andra parker så hade den "vilda" apor. Vi köpte oss en majskolv som vi delade på och åt som en liten lunch. Patrik hann äta upp sin, men när vi gick förbi en apa så stirrade den väldigt mycket på Kajsas del av majskolven, så jag (Kajsa), slängde den till apan för att inte bli uppäten av den. Apan fångade den snyggt och blev nöjd. Kajsa fortsatte att vara hungrig.
Efter vår parkpromenad tittade vi på några fiskare som höll till vid floden i Guilin, därefter gick vi hem och packade inför flyget till Hong Kong nästkommade dag.


Kajsa apar sig