onsdag 29 maj 2013

Dykcert och Nha Trang!

Nu har detta blogginlägget uppdaterats med bilder!

Dasa (idag har vi inte a a o pga att vi sitter vid hotellets (ja, hotellet, vi lever fint har) dator).

Det var ett litet tag sen vi skrev nu och om ni bara vill ha bilder far ni vanta. HA!
Nu ska ni fa lasa lite ocksa, era slofockar.

Vi spenderade de fyra forsta dagarna har i Nha Trang med att ta dykcertifikat. Det var en harlig och intressant upplevelse, att svava runt bland koraller och Nemofiskar. Kajsa forsoker lara sina oron att anpassa sig till att vara under vatten, hon har aven lart sig rapa ordentligt under vatten, vi har aven fatt lara oss att det gar att krakas (inte testat detta men i alla fall).

I Nha Trang ska man inte uppleva sa mycket, detta ar en typisk semesterort a la Kanarieoarna. Med ett undantag dock, 70 procent ar ryssar, mycket underligt vill jag lova. Speciellt med tanke pa att lokalborna pratar, och allt star pa ryska. Kajsa har till och med blivit tagen for en ryska (HAHAHA!).

Vi har faktiskt inte gjort sa mycket, dagarna har agnats at att dyka, sen plugga, sen sova. Kvave gor att man blir riktigt trott.

Vi gick tillbaka till vart favvishak och de gjorde oss inte besvikna denna gangen heller, tyvarr ingen kamera som forevigade maten men i alla fall.

Om ca 30 min ska vi bege oss mot tagstationen och ta nattaget mot Ho Chi Minh City, eller Saigon som man sager har. Kommer troligtvis ett nytt inlagg nar vi kommit dit och sitter vid var dator igen. Da kommer vi aven uppdatera detta inlagg med bilder.

Tack o hej!

Kajsa precis innan första morgondyket, examinationsdag!

Yäy! Vi klarade det båda två! Glad Patrik.

Vattnet från båten. Här ser det bara blått ut, men det är mycket färger när man väl är nere :D